header-3
hjdegraaf-schilderwerken-diensten

Meer weten?

Heeft u een vraag over uw administratie of een andere vraag, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hier kunt u ons een e-mail sturen, onze locatie op de map bekijken of ons bellen.

Schilderwerk diensten

Kleuradvies, renovatie, onderhoud, behangen, spuitwerk, calculatie en opleidingsbedrijf.

Kleuradvies:
Zowel voor uw interieur als exterieur geven wij u van harte een goed kleuradvies, waarbij we in samenspraak met u kijken naar de juiste combinaties. Er is geen trend ons onbekend!

Renovatie:
Om een goede renovatie uit te voeren onderzoeken wij het project nauwkeurig. Materiaal en technieken worden altijd aangepast aan de tijd waarin een project gerealiseerd is of wat voor functie een gebouw heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan monumentale panden, interieurs van winkels en scholen.

Onderhoud:
Inmiddels zijn we als onderhoudsschilders al bij diverse scholen en bedrijven een bekend gezicht. Met ons team zorgen we ervoor dat er ten alle tijden een professionele uitstraling is in de juiste kleuren van de specifieke organisaties.

Behangen:
Ook voor behangen kunt u bij ons terecht. Op traditionele wijze, maar ook project behangsoorten zijn ons niet onbekend. In ons portfolio kunt u een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Spuitwerk:
Voor een strak resultaat van plafonds en wanden maar ook voor deuren en kozijnen beschikken wij over een spuitinstallatie. De verf wordt onder hoge druk op plafond en wand gespoten wat altijd een egale uitstraling geeft. Het spuiten van deuren en kozijnen gaat juist gepaard met lage druk en hoge natte laagdikte 250/300 mu.

Calculatie:
Om u een juiste offerte te kunnen geven maken wij gebruik van het calculatieprogramma van “Bartels.” Dit programma is speciaal ontwikkeld voor schildersbedrijven en maakt het mogelijk op eenvoudige wijze de vierkante meters te berekenen en het benodigde aantal liters verf, zodat u nooit teveel betaald en er geen onnodige verspilling is van verf. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Opleidingsbedrijf:
HJ de Graaf schilderwerken is een erkend opleidingsbedrijf aangesloten bij Savantis en brancheorganisatie Fosag die er zorg voor dragen dat de vakkennis op gedegen wijze wordt overgedragen aan de nieuwe generatie schilders.